Pomi Fructiferi Direct De La Producator In Cantitati Mari!

Vita de vie Muscat Ottonel Otonel

Vita de vie Muscat Ottonel Otonel

Despre produs

Vita de vie Muscat Ottonel Otonel

Muscat Ottonel este un soi de vita de vie nobil, pentru vinuri albe aromate, originar din Franta. Butucul are vigoare mijlocie de crestere, iar fertilitatea foarte ridicata, peste 85% lastari fertili, frecvent cu 2 etaje de inflorescente.

Matureaza foarte bine lemnul lastarilor, diferentiaza mugurii de rod de la baza coardei. Toamna frunzele se ingalbenesc devreme, ceea ce indica precocitatea soiului. Strugurii sunt mici, 80-100 g, de culoare alba si forma cilindrica. Boabele sunt mici sau mijlocii, rotunde, de culoare alb-galbuie, iar pe partea insorita capata o nuanta aramie. Pulpa este crocanta, zemoasa, cu coaja groasa.

Muscat Ottonel este un soi cu coacere mijlociu - tarzie intre 15-25 Septembrie. Rezistenta: soi cu toleranta buna la ger -20 -22C), mai putin rezistent la seceta, sensibil la mana si fainare, mijlociu rezistent la putregaiul cenusiu, sensibil la atacul moliilor strugurilor, mai ales in sudul tarii si in arealele mai secetoase.

Productivitatea soiului variaza intre 7- 15 tone la hectar in functie de zona si de agrotehnica aplicata. Muscat Ottonel este un soi de vita de vie ce poate sa acumuleze cantitati mari de zaharuri 200-280 g/l

Vita de vie Muscat Ottonel Otonel

Pret: 15 lei